Erikoiskasvohoidot

Hoitokonsultaatio

Suosittelemme maksutonta hoitokonsultaatiota jos et ole ennen käynyt hoitolassamme kasvohoidossa jotta voimme keskustella sinua kiinnostavasta toimenpiteestä. Konsultaation tarkoitus on löytää yhdessä asiakkaan toiveita kuuntelemalla hänelle paras hoitomenetelmä. 15 min.

RETINOL LIFT, tehokkaasti ihoa uudistava erikoiskasvohoito

116,00 €

Hoito tehostaa ihon luonnollisia uudistumisprosesseja, tasoittaa ryppyjä ja antaa iholle välittömästi nuorekkaamman ilmeen. Se sopii erinomaisesti ensimmäiseksi hemmottelevaksi kasvohoidoksi, kun haluat aloittaa johdonmukaisen ihonhoitoprosessin, jonka tavoitteena on ikääntymisen merkkien ennalta ehkäiseminen ja korjaaminen. Retinol Lift erikoiskasvohoidon lopputulos on tässä erinomainen motivaattori. Hoito sisältää kotihoidon ohjauksen. 60 min.

CAVIAR ANTI-AGE -erikoiskasvohoito

149,00 €

Ylellinen Caviar -kasvohoito hoitaa tehokkaasti ikääntymisen merkkejä. Karpalo, kaviaari ja kollageeni aktivoivat ihon toimintoja, virkistävät ja antavat iholle elinvoimaa. Lämpövaikutukseen perustuva karpalokuorinta silottaa ja kirkastaa ihoa. Kaviaarigeelihieronta viilentää ja virkistää stimuloiden ihon uudistumisprosessia. Erikoishoito huipentuu ylelliseen dermafleece-naamioon, jonka hoitovaikutusta tehostetaan kiinteyttävällä ultraäänihieronnalla. 60 min.

DERMA SR -mikroneulaus

179,00 €

Anti-age mikroneulaus: alkupuhdistus,desinfiointi, 20% glykolihappokuorinta, mikroneulaus anti-age aktiiviaineseerumilla, sekä hoitovoide. 60 min.

Radiofrekvenssi, eli RF-hoito

99,00 €

Alkupuhdistus, radiofrekvenssi, naamio, cryo, sekä hoitovoiteet: Hoito on tehokas, turvallinen ja kivuton kiinteyttävä laitehoito joka perustuu lämpöenergiaan aktivoiden ihon omaa kollageenin muodostusta ja vilkastuttaen mikroverenkiertoa. Kuona-aineet poistuvat hoidettavalta alueelta jolloin tuloksena on kirkkaampi, tasaisempi ja napakampi iho. Sisältää kasvojen, silmänympärysalueen ja kaulan hoidon.  60 min.

Kollageenihoito

85,00 €

Kollageeni on proteiini, jota esiintyy ihossa ja se toimii ihon tukirakenteina antaen iholle vahvuutta ja joustavuutta. Ikääntyessämme kollageenin tuontantomme vähenee, mikä aiheuttaa ihon ryppyisyyttä ja veltostumista. Voit auttaa palauttamaan ihon kollageenitasoja tällä anti-age hoitoja täydentävällä kollageenihoidolla.

Alkupuhdistus, ampulli ja eye ampulli, collagen pure dermafleecenaamio, sekä loppuvoiteet. Hoito sopii hyvin anti-age erikoishoitojen jälkeen sarjahoitona ikääntyvälle iholle. 30 min.

Glykolihappokuorinta: kasvot

99,00 €

Alkupuhdistus, 20% Glykolihappokuorinta ja loppuvoide 45 min.

FAIR SKIN Pigmenttiläiskiä vaalentava erikoishoitosarja

Fair Skin erikoishoitosarja aloitetaan Sart up –erikoishoidolla ja hoitojakso sisältää yhteensä 6 hoitoa, 1 viikon välein. Ensimmäiseen hoitoon sisältyy  2-Phase Melafadin Concentrate ampullipakkaus kotihoitoon jakson ajaksi ja lisäksi on hyvä hoitaa ihoa kotona hoidon aikana sekä sen jälkeen Fair Skin -tuotepaketilla jonka saa hoidon yhteydessä hintaan 149,76€ (204,10€). Kotihoitopaketti sisältää  tuotteet: puhdistus, kasvovesi, päivä-, yövoide ja naamio.

Fair Skin START UP -valaiseva erikoishoito

189,00 €

Alkupuhdistus, kirkastava kuorinta, 2-Phase Melafadin concentrate ampulli, hieronta ja loppuvoiteet. 

*Hinta sisältää 6 viikon 2-Phase Melafadin Concentrate kotihoito-kuurin. 60 min.

Fair Skin FOLLOW UP -valaiseva erikoishoito

75,00 €

Alkupuhdistus, kirkastava kuorinta, melafadin ampulli, seerumi, naamio ja loppuvoiteet. Huom! -hoitojakso aloitetaan START UP -hoidolla, joten varaathan ensin sen. 45 min.