IBX uutuushoito vaurioituneille ja huonokuntoisille kynsille!

IBX on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan muodostaa suojakerros osaksi luonnonkynttä ja samalla korjata mahdollisia vaurioita kynnessä. IBX hoidossa hyödynnetään lämpöpenetroitumista ja LED -teknologiaa, se ei siis pelkästään päällystä kynnen pintaa, kuten perinteiset kynnenvahvistukset, vaan lukittuu kynnen sisään osaksi pintakerroksia.

Kun IBX kovetetaan LED -valolla, se muodostaa lomittaisia polymeeriverkkoja kiinnittäen kynnen uloimmat kerrokset yhteen. Tuloksena on näin vahvempi luonnonkynsi, joka kestää paremmin kasvatusta ja samalla se myös suojaa kynttä mahdolliselta rasitukselta. Hoito ohjautuu kynsilevyjen väliin eikä jätä kynnen pintaan näin ollen mitään ylimääräistä kiiltoa, siksi hoito sopii erinomaisesti myös esimerkiksi terveydenhoitoalalla tai keittiössä työskenteleville henkilöille sekä miehille. Hoito on myös loistava mikäli kynnellä käytetään toistuvasti esimerkiksi erilaisia geeli/kestolakkoja.

IBX SYSTEM -hoidoilla on saatu erinomaisia tuloksia myös pidempiaikaisten kynsitraumojen hoidossa.

Suosittelemme IBX sarjahoitoa kynsitraumojen korjaamisessa, syöpähoitojen yhteydessä tai kynsienpureskelijoille, jotka haluavat kasvattaa kynsiään.

IBX hoidon suositeltu huoltoväli riippuu kynnen kasvuvauhdista, yleensä se on noin 2-3 viikkoa. IBX poistuu kynneltä vain kasvun myötä.

Huom. mikäli sinulla on akrylaattiallergia, emme suosittele IBX-hoitoa sinulle.

Hinnasto

GEELILAKKAUS varpaankynsille

Geelilakalla

 • ei pidennetä kynttä
 • toimii kynsilakan tavoin
 • kestävä
 • suojaa kynttä tavallista lakkaa paremmin

Hinnasto

Geelilakka levitetään ohuesti kynnelle kynsilakan tavoin ja kovetetaan LED-valolla. Lakasta tulee kiiltävä ja kestävä. Varpaankynsissä lakkaus voi pysyä virheettömänä jopa siihen asti kun se poistetaan ja siellä kasvurajaa ei niin helposti huomaa. Geelilakkaus voidaan tehdä varpaankynsille joko jalkahoidon yhteydessä tai omana hoitonaan.

NNB -Natural Nail Boost

VAHVISTA, SUOJAA, KASVATA

NNB-hoito suojaa käsien kynsiä ja varmistaa, että kynnet voivat kasvaa kauniiksi, vahvoiksi ja tasaisiksi. Jos kärsit hauraista, pehmeistä ja vaurioituneista kynsistä sopii NNB sinun kynsille. Hoito sopii hyvin myös geeelilakkauksen/ rakennekynsien poiston jälkeen jos kyntesi ovat heikot.

NNB-suojaa kynttä ja on liuottimia kestävä, geelilakkamainen pinta, joka sopii myös geelilakkauksen pohjaksi vahvistamaan kynttä. NNB-geeliä levitetään ohut kerros oman kynnen päälle. * Voit kotona lakata tavallisella lakalla NNB:n päälle ja poistaa lakan acetonittomalla lakanpoistoaineella, jolloin NNB jää edelleen kynnelle.

Erityiskoostumuksensa ansiosta NNB-geeli on joustava ja estää halkeilun ohuesta kerroksesta huolimatta.

NNB-hoito sopii

 • Jos haluat tasaiset, vahvat ja kauniit kynnet.
 • Sinulla on ohuet, hauraat tai pehmeät kynnet.
 • Haluat suojata kyntesi luonnollisella tyylillä.
 • Haluat vahvan suojan kynsille, mutta et halua rakennekynsiä.
 • Sinulla on uurteiset kynnet ja haluat tasaiset kynnet.
 • Miehet joilla on heikot kynnet -> hoito on hyvin luonnollisen näköinen.

Hoidossa on kaksi ”sävyä”

 • MATT, joka on hyvin näkymätön kynnellä
 • EVEN BRIGHTER, joka on kirkas ja kynnen keltaisuutta korjaava

Hinnasto

VERRUTOP SYYLÄNHOITO

Verrutop syylänpoisto on tehokas ja kivuton hoito

Orgaanisen ja epäorgaanisen hapon avulla saadaan aikaiseksi solunegroosi ja syylän kuivuminen. Hoitoa ei voida tehdä jos asiakkaalla on pahanlaatuinen kasvain, keloidi, tai tulehtunut iho.

Hoidossa poistetaan ensin syyläkudosta ja sitä ympäröivä kuollut ihosolukko. Jos syylä alkaa vuotaa voidaan hoito tehdä normaalisti. Hoidon jälkeen ei syylää tarvitse peittää, mutta jos halutaan keventää syyläkohtaa kävelykivun poistamiseksi, voit ostaa hoitolasta kevennystuotteita kotikäyttöön.

Kotihoito

Syylä tulee puhdistaa päivittäin desinfiointiaineella, muuten hoitojakso ei aiheuta rajoitteita. Uusintakäsittely voidaan tehdä noin viikon kuluttua. Yleensä vaaditaan 2 hoitokertaa, mutta jos syylä on laaja-alainen tai syvällä voidaan tarvita useampi hoitokerta. Hoito on turvallinen ja kivuton käytettäväksi myös lapsilla ja diabeetikoilla.

Hinnasto