LCN Recolution GEELILAKKAUS käsille ja jaloille

Geelilakalla

 • ei pidennetä kynttä
 • toimii kynsilakan tavoin
 • kestävä
 • suojaa kynttä tavallista lakkaa paremmin

Geelilakka levitetään ohuesti kynnelle kynsilakan tavoin ja kovetetaan LED-valolla. Lakasta tulee kiiltävä ja kestävä. Käsissä lakkaus pysyy usein hyvänä 2-4 viikkoa, toki kynsi neljässä viikossa on jo kasvanut pituutta jolloin lakkauksen raja siirtyy. Varpaankynsissä lakkaus voi pysyä virheettömänä jopa siihen asti kun se poistetaan ja siellä kasvurajaa ei niin helposti huomaa. Geelilakkaus voidaan tehdä varpaankynsille joko jalkahoidon yhteydessä tai omana hoitonaan.

Recolution UV polish

Recolution is a UV Polish System that’s long lasting, scratch-free & extremely durable.

Recolution is a permanent polish system which will last a minimum of 14 days. Recolution will be removed by means of a soak-off solution. Select one of the many Recolution colours on offer and have your nails polished with this innovative UV-colour polish system!

LCN nail care represents the highest standards in quality and effectiveness giving you a comprehensive range of high quality, results driven treatments.

The health and wellbeing of the therapist, technician and customer are our number one priority. We use only the very best ingredients and the gentlest of products.

 Hinnasto

NNB -Natural Nail Boost

VAHVISTA, SUOJAA, KASVATA

NNB-hoito suojaa käsien kynsiä ja varmistaa, että kynnet voivat kasvaa kauniiksi, vahvoiksi ja tasaisiksi. Jos kärsit hauraista, pehmeistä ja vaurioituneista kynsistä sopii NNB sinun kynsille. Hoito sopii hyvin myös geeelilakkauksen/ rakennekynsien poiston jälkeen jos kyntesi ovat heikot.

NNB-suojaa kynttä ja on liuottimia kestävä, geelilakkamainen pinta, joka sopii myös geelilakkauksen pohjaksi vahvistamaan kynttä. NNB-geeliä levitetään ohut kerros oman kynnen päälle. * Voit kotona lakata tavallisella lakalla NNB:n päälle ja poistaa lakan acetonittomalla lakanpoistoaineella, jolloin NNB jää edelleen kynnelle.

Erityiskoostumuksensa ansiosta NNB-geeli on joustava ja estää halkeilun ohuesta kerroksesta huolimatta.

NNB-hoito sopii

 • Jos haluat tasaiset, vahvat ja kauniit kynnet.
 • Sinulla on ohuet, hauraat tai pehmeät kynnet.
 • Haluat suojata kyntesi luonnollisella tyylillä.
 • Haluat vahvan suojan kynsille, mutta et halua rakennekynsiä.
 • Sinulla on uurteiset kynnet ja haluat tasaiset kynnet.
 • Miehet joilla on heikot kynnet -> hoito on hyvin luonnollisen näköinen.

Hoidossa on kaksi ”sävyä”

 • MATT, joka on hyvin näkymätön kynnellä
 • EVEN BRIGHTER, joka on kirkas ja kynnen keltaisuutta korjaava

Hinnasto

VERRUTOP SYYLÄNHOITO

Verrutop syylänpoisto on tehokas ja kivuton hoito

Orgaanisen ja epäorgaanisen hapon avulla saadaan aikaiseksi solunegroosi ja syylän kuivuminen. Hoitoa ei voida tehdä jos asiakkaalla on pahanlaatuinen kasvain, keloidi, tai tulehtunut iho.

Hoidossa poistetaan ensin syyläkudosta ja sitä ympäröivä kuollut ihosolukko. Jos syylä alkaa vuotaa voidaan hoito tehdä normaalisti. Hoidon jälkeen ei syylää tarvitse peittää, mutta jos halutaan keventää syyläkohtaa kävelykivun poistamiseksi, voit ostaa hoitolasta kevennystuotteita kotikäyttöön.

Kotihoito

Syylä tulee puhdistaa päivittäin desinfiointiaineella, muuten hoitojakso ei aiheuta rajoitteita. Uusintakäsittely voidaan tehdä noin viikon kuluttua. Yleensä vaaditaan 2 hoitokertaa, mutta jos syylä on laaja-alainen tai syvällä voidaan tarvita useampi hoitokerta. Hoito on turvallinen ja kivuton käytettäväksi myös lapsilla ja diabeetikoilla.

Hinnasto