IBX uutuushoito vaurioituneille ja huonokuntoisille kynsille!

IBX on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan muodostaa suojakerros osaksi luonnonkynttä ja samalla korjata mahdollisia vaurioita kynnessä. IBX hoidossa hyödynnetään lämpöpenetroitumista ja LED -teknologiaa, se ei siis pelkästään päällystä kynnen pintaa, kuten perinteiset kynnenvahvistukset, vaan lukittuu kynnen sisään osaksi pintakerroksia.

Kun IBX kovetetaan LED -valolla, se muodostaa lomittaisia polymeeriverkkoja kiinnittäen kynnen uloimmat kerrokset yhteen. Tuloksena on näin vahvempi luonnonkynsi, joka kestää paremmin kasvatusta ja samalla se myös suojaa kynttä mahdolliselta rasitukselta. Hoito ohjautuu kynsilevyjen väliin eikä jätä kynnen pintaan näin ollen mitään ylimääräistä kiiltoa, siksi hoito sopii erinomaisesti myös esimerkiksi terveydenhoitoalalla tai keittiössä työskenteleville henkilöille sekä miehille. Hoito on myös loistava mikäli kynnellä käytetään toistuvasti esimerkiksi erilaisia geeli/kestolakkoja.

IBX SYSTEM -hoidoilla on saatu erinomaisia tuloksia myös pidempiaikaisten kynsitraumojen hoidossa.

Suosittelemme IBX sarjahoitoa kynsitraumojen korjaamisessa, syöpähoitojen yhteydessä tai kynsienpureskelijoille, jotka haluavat kasvattaa kynsiään.

IBX hoidon suositeltu huoltoväli riippuu kynnen kasvuvauhdista, yleensä se on noin 2-3 viikkoa. IBX poistuu kynneltä vain kasvun myötä.

Huom. mikäli sinulla on akrylaattiallergia, emme suosittele IBX-hoitoa sinulle.