Kasvohoidot Janssen Cosmetics

Hinnaston hoidot ovat alkaen hintoja ja voit aikaa varatessasi rakentaa haluamasi hoidon lisäpalveluilla.

AHA Exfoliation System -kasvohoito

109,00 €

Kaunistava, kirkastava ja puhdistava hedelmähappoihin (AHA) perustuva ihon kuorintamenetelmä moniin erilaisiin ihonhoidollisiin haasteisiin. Ihon tila ja ihon tavoitetila analysoidaan yksityiskohtaisesti. 

PUHDAS JA RAIKAS? AHA-hapot liuottavat ihon pinnalta rasva-aineita ja puhdistavat ihon tehokkaasti. 

TASAINEN, KIINTEÄ JA NUOREKAS? AHA-hapot stimuloi ihon uudistumisprosesseja ja silottaa ihon ikääntymisen merkkejä. 

PEHMEÄ JA SILEÄ? AHA-hapot pehmittävät ihoa kuorien sen pinnalta kuollutta, hilseilevää ihosolukkoa, joka voi tuntua ihon kiristyksenä. Hedelmähapot myös sitovat hyvin kosteutta.

Puhdistava AHA Exfoliation System -kasvohoito

119,00 €

Alkupuhdistus, AHA-kuorinta, neutralisointi, lyhyt mekaaninen puhdistus jossa poistetaan myös miliumeja, ampulli, hieronta, tehonaamio ja loppuvoiteet.

AHA Exfoliation System -kasvohoito 30min.

69,00 €

Alkupuhdistus, AHA-kuorinta, neutralisointi, ampulli, naamio ja loppuvoiteet. *Hoito soveltuu lounashoidoksi, tai sarjahoitona ihon uudistamiseen, sekä epäpuhtaan ihon hoitoon. (huom, kosmetologi tarvittaessa muokkaa hoidon tarpeen mukaan) 30 min.

INTENSE RECOVERY Korjaava, vahvistava ja rentouttava.

122,00 €

Intensiivinen palautumishetki iholle ja mielelle. Rentouttava, rauhoittava ja mieltä tasapainottava vaikutus syntyy laventelin eteerisestä öljystä, ihon vuorokausirytmiä säätelevästä tupsupensasapilasta ja täyteläisistä ihoa hoivaavista tuotekoostumuksista. Iho eheytyy ja vahvistuu suojaavien lipidiainesosien korjatessa ihon pintarakennetta ja antioksidanttien tehostaessa ihon omaa vastustuskykyä. Kosteuttavat ja kirkastavat ainesosat saavat ihon säteilemään elinvoimaisena. 50min.

Puhdistava HEALING EARTH

114,00 €

Jokainen iho kaipaa puhdistavaa syvähoitoa silloin tällöin. Healing Earth -erikoiskasvohoito poistaa ihosta ylimääräistä talia, rauhoittaa näppyjä ja täyttää ihon kaunistavalla kosteudella! Entsymaattinen ja mekaaninen kaksoiskuorinta pehmittää ihon pintaa ja edesauttaa kuona-aineiden poistumista. Puhdistava ja kosteuttava kaksoisnaamio saa ihon säteilemään kirkkaana ja raikkaana. Equal-Refining Complex ja kiinalainen valkosavi tasapainottavat talineritystä ja poistavat ihon pinnalta ylimääräistä talia. Imperata Cylindrica -juuriuute täyttää ihon kosteusvarastot. 50min.

Raikastava ja puhdistava DETOX

119,00 €

Detox -erikoishoidon vaikutus näkyy ja tuntuu! Voimalliset vaikuttavat aineosat kuten AHA- ja salisyylihapot, aktiivihiili, kasviuutteet sekä C- ja E-vitamiini saavat ihon kirkastumaan ja hengittämään. Elämykselliset erikoistuotteet, sekä sivellin- ja tikkuhieronnat luovat erityisen hoitokokemuksen. Puhdistava erikoishoito sopii kaikille ihotyypeille. Black Detox Bubble -erikoisnaamio sisältää voimallisia aktiiviaineita kuten aktiivihiiltä, sitruunahappoa, pomeranssin kukkaisvettä ja erilaisia ihoa helliviä kasviuutteita. Iholle levitettynä naamio kuplii ja kihelmöi. 50min.

Silottava HYALURON BOOST

125,00 €

Hyaluron Boost -erikoiskasvohoito vie mennessään kuivuuden ja kiristyksen tunteen. AHA-hapot ja hyaluronihappo sitovat ihoon taianomaisesti kosteutta ja hoidon jälkeen posket ovat pehmeät ja olo virkistynyt! AHA-happokuorinta poistaa ihon pinnalta kiristävän ja hilseilevän ihosolukon ja se myös sitoo ihoon kosteutta ja tasoittaa kosteusköyhyydestä johtuvia juonteita. Ylellinen viilentävä bioselluloosanaamio edesauttaa Hyaluron Fluid -tehoampullin imeytymistä ihon syvimpiin kerroksiin. Hoito päättyy ihoa hemmottelevaan ja pehmittävään hierontaan. 50min.

Kirkastava VITAFORCE C

127,00 €

Vitaforce C -erikoiskasvohoito antaa ihollesi ihanaa energiaa! C-vitamiinihoito saa väsyneen ihon säteilemään ja tasoittaa ihon pieniä epätasaisuuksia ja pigmenttivirheitä. C-vitamiini on hoidossa läsnä heti alkuhetkistä lähtien. Iho puhdistetaan kirkastavalla puhdistuspuuterilla, stimuloiva kuorinta kuorii mekaanisesti ja kemiallisesti paljastaen raikkaan ja hehkuvan ihon. Virkistävä C-vitamiinipitoinen geelihieronta parantaa ihon hapensaantia. Energiaa antavan hoitokokemuksen kruunaa ihoa kohottava okluusionaamio. 50min.

Iholle hehkua antava PERFECT GLOW

122,00 €

Kun unelmana on kauniisti kuultava iho valintasi on Perfect Glow -erikoiskasvohoito. Hoito alkaa ihon pintaa pehmittävillä keratolyyttisillä käsittelyillä. Kun iho on sileä ja pehmeä, saavat hoidon valoa heijastavat Soft Focus -pigmentit ihon säteilemän täydellisesti. Kaksoinaamiokäsittely ravitsee ihoa ja täyttää pienet kosteusköyhyydestä johtuvat juonteet jättäen ihon pinnan tasaiseksi ja hehkuvaksi. 50min.

Ampoule Booster Cure

120,00 €

Hoidossa Janssen Cosmetics -ampullit hyödynnetään ennen näkemättömällä tavalla, hierontahoito kosteuttaa ja kiinteyttää viiden ampullin 10ml:n voimalla!Täyteainevaikutus ja voimallisesti vaikuttavat aineosat saavat ihon virkistymään ja ryhdistymään hetkessä. Huomaathan, että saavutettu lifting-vaikutus on yksilöllinen, ja se perustuu osittain myös ihon omaan kosteudensitomiskykyyn. Kun kosteus haihtuu, myös lifti hiipuu. Iho hyötyy joka tapauksessa kosteuskylvystä ja vaikuttavien aineosien tehosta! Iho on upeimmillaan AMPOULE BOOSTER CURE -kasvohoitoa seuraavana päivänä, hoito onkin täydellinen tuhkimoelämys ennen tärkeää päivää! Säännölliset kuukausittaiset käsittelyt taas tehostavat etenkin aikuisen ihon solutoimintaa. 50min.

Stimuloiva CAVIAR

139,00 €

Ylellinen Caviar -erikoiskasvohoito hoitaa tehokkaasti ikääntymisen merkkejä. Karpalo, kaviaari ja kollageeni aktivoivat ihon toimintoja, virkistävät ja antavat iholle elinvoimaa. Lämpövaikutukseen perustuva karpalokuorinta silottaa ja kirkastaa ihoa. Kaviaarigeelihieronta viilentää ja virkistää stimuloiden ihon uudistumisprosessia. Erikoishoito huipentuu ylelliseen kollageeninaamioon, jonka jälkeen iho hehkuu elinvoimaa. 50min.

FLORAL ENERGY – Kukkaisloistetta ihollesi

119,00 €

Floral-erikoishoito hurmaa viehättävällä tuoksumaailmallaan ja pehmoisilla tuotekoostumuksillaan, mutta myös yllättää. Floral Energy -erikoistuotteiden aktiiviainekonsepti sisältää tarkkaan valittuja kukkaiselementtejä; lumialppitähden, alppiruusun, hibiskuksen ja valkoisen lupiinin uutteet sekä damaskonruusun ruusuvesi palauttavat ihon elinvoiman, energian sekä uudistavat ja kiinteyttävät ihoa. 50min.

Ihoa uudistava RETINOL LIFT

129,00 €

Uudistava Retinol Lift -kasvohoito tehostaa ihon luonnollisia uudistumisprosesseja, tasoittaa ryppyjä ja antaa iholle välittömästi nuorekkaamman ilmeen. 50min.

Kiinteyttävä SKIN CONTOUR

129,00 €

Skin Contour –kasvohoito muotoilee tehokkaasti kasvonpiirteitä. Kohottava hieronta, lämpövaikutteinen erikoisnaamio, sekä kiinteyttävät Skin Contour –erikoishoitotuotteet antavat iholle ryhtiä ja nuorekkuutta. Kiinteyttävä hoitovaikutus perustuu glykolihapon ihoa uudistaviin ominaisuuksiin sekä elastiinin tuotantoa stimuloiviin peptideihin (ESP). Hoidon jälkeen iho on kiinteä ja uudistunut. 50min.

Rauhoittava PRO IMMUNE

112,00 €

Pro Immune -kasvohoito palauttaa ärtyneen ja herkistyneen ihon immuniteettisuojan, sekä vahvistaa ihon vastustuskykyä. Pro-Immune seerumi auttaa ylläpitämään ihon immuniteettijärjestelmän stabiliteettia, kun taas Anti-Pollution voide suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä. Hoidon viimeistelee okluusionaamio, joka lieventää ihon stressiä sekä lisää sen luonnollista puolustusta. Kun tuotteiden hoitovaikutus yhdistetään, luodaan iholle ainutlaatuinen suojatila joka ylläpitää ihon hyvän olon tunnetta ja pehmeyttä. 50min.

Eyeceuticals Treatment (koko kasvot)

69,00 €

Eyeceuticals-hoito tuo valoa, vahvuutta, sileyttä ja nuorekkuutta silmänympärysiholle, sekä koko kasvoille. 30min.

Luksus kasvohoito

109,00 €

Alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, ampulli ja tehonaamio, sekä loppuvoiteet.

Peruskasvohoito

75,00 €

Alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, voidenaamio ja loppuvoiteet.

Mekaaninen ihonpuhdistus

99,00 €

Käsin tehtävä ihonpuhdistus, joka syväpuhdistaa ihohuokoset.

Ultraäänipuhdistus

80,00 €

Tehokas, hellävarainen ja aktivoiva ihon syväpuhdistus ja kuorinta.

Timanttihionta

80,00 €

Timanttihionta on tehokas ihoa kirkastava, puhdistava ja uudistava hoito, joka kuorii hellävaraisesti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta.

Nuoriso kasvohoito 10-17 vuotialle ja ABC-kotihoitotuotteet

178,00 €

Alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus ultralla tai mekaanisesti, naamio. Ihonhoidon ohjaus ja kotihoidon ABC-tuotteet: puhdistus, kasvovesi ja voide. Hoito 69€ ja kotihoituotteet n.109€ (tuotteet norm. n.129€)

Hemmotteleva nuoriso kasvohoito 10-17 vuotiaille

59,00 €

Alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio ja loppuvoiteet, sekä ihonhoidon ohjaus.

Kasvojen ja selän HEMMOTTELUHOITO

149,00 €

Alkupuhdistus, kuorinta, kasvojen ja selän hieronta, ihotyypin mukainen ampulli , tehonaamio sekä loppuvoiteet.

Miuliumin poisto (1-2 kpl)

149,00 €

Kasvohoitojen lisäpalvelut

Anti-age tehonaamio

5,00 €

Lyhyt mekaaninen puhdistus (myös miliumit)

10,00 €

Pitkä mekaaninen puhdistus (myös miliumit)

20,00 €

Dekolteen mekaaninen puhdistus

15,00 €

Selän mekaaninen ihonpuhdistus

35,00 €

Ultraäänipuhdistus

20,00 €

Timanttihionta

20,00 €

Silmänpäryshoito

35,00 €

Kulmien muotoilu

15,00 €

Ripsien ja/tai kulmien värjäys, sekä muotoilu

25,00 €

Sokerointi ylähuuli ja/tai leuka

14,00 €