Kasvohoidot Janssen Cosmetics

Hinnaston hoidot ovat alkaen hintoja ja voit aikaa varatessasi rakentaa haluamasi hoidon lisäpalveluilla.

Aha-kasvohoito

105,00 €

Alkupuhdistus, AHA-kuorinta, neutralisointi, ampulli, hieronta, tehonaamio ja loppuvoiteet. 60 min.

Luksus kasvohoito

105,00 €

Alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, ampulli ja tehonaamio, sekä loppuvoiteet. 60 min.

Peruskasvohoito

70,00 €

Alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio ja loppuvoiteet. 45 min.

Mekaaninen ihonpuhdistus

95,00 €

Käsin tehtävä ihonpuhdistus, joka syväpuhdistaa ihohuokoset. 90 min.

Ultraäänipuhdistus

80,00 €

Tehokas, hellävarainen ja aktivoiva ihon syväpuhdistus ja kuorinta. 45 min.

Timanttihionta

80,00 €

Timanttihionta on tehokas ihoa kirkastava, puhdistava ja uudistava hoito, joka kuorii hellävaraisesti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta. 45 min.

Nuoriso kasvohoito alle 18v.

69,00 €

Alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus ultralla tai mekaanisesti, naamio, sekä ihonhoidon ohjaus . Hoito voidaan myös räätälöidä sen hetkisen ihon tarpeen mukaisesti. 60min.

Kasvojen ja selän HEMMOTTELUHOITO

139,00 €

Alkupuhdistus, kuorinta, kasvojen ja selän hieronta, ihotyypin mukainen ampulli , tehonaamio sekä loppuvoiteet. 90 min.

Kasvohoitojen lisäpalvelut

Anti-age tehonaamio

5,00 €

Lyhyt mekaaninen puhdistus (myös miliumit)

10,00 €

Pitkä mekaaninen puhdistus (myös miliumit)

20,00 €

Dekolteen mekaaninen puhdistus

15,00 €

Selän mekaaninen ihonpuhdistus

35,00 €

Ultraäänipuhdistus

20,00 €

Timanttihionta

20,00 €

Silmänpäryshoito

35,00 €

Kulmien muotoilu

15,00 €

Ripsien ja/tai kulmien värjäys, sekä muotoilu

25,00 €

Sokerointi ylähuuli ja/tai leuka

14,00 €

Janssen Cosmetics erikoiskasvohoidot

Iholle hehkua antava PERFECT GLOW

112,00 €

Kun unelmana on kauniisti kuultava iho valintasi on Perfect Glow -erikoiskasvohoito. Hoito alkaa ihon pintaa pehmittävillä keratolyyttisillä käsittelyillä. Kun ho on sileä ja pehmeä, saavat hoidon valoa heijastavat Soft Focus -pigmentit ihon säteilemän täydellisesti. Kaksoinaamiokäsittely ravitsee ihoa ja täyttää pienet kosteusköyhyydestä johtuvat juonteet jättäen ihon pinnan tasaiseksi ja hehkuvaksi.

Liftaava MARINE COLLAGEN CONTOURING

109,00 €

Marine Collagen-kasvohoidon ja -voiteen välitön lifting-vaikutus perustuu merikollageenin ihoa välittömästi muotoilevaan vaikutukseen. Merikollageeni asettuu ihon pinnalle kuin kosteutta sisällään kantava kelmu, joka peittää alleen rypyt ja juonteet. Iho täyttyy kosteudella ja kelmu puolestaan kiristyy kuivuessaan ja kohottaa ihon uudelle tasolle. Merikollageenin kosteusvaikutus pysyy yllä, mikäli voidetta käytetään säännöllisestä aamuin ja/tai illoin. 

Ihoa uudistava RETINOL LIFT

116,00 €

Uudistava Retinol Lift -kasvohoito tehostaa ihon luonnollisia uudistumisprosesseja, tasoittaa ryppyjä ja antaa iholle välittömästi nuorekkaamman ilmeen. 

Kiinteyttävä SKIN CONTOUR

120,00 €

Skin Contour –kasvohoito muotoilee tehokkaasti kasvonpiirteitä. Kohottava hieronta, lämpövaikutteinen erikoisnaamio, sekä kiinteyttävät Skin Contour –erikoishoitotuotteet antavat iholle ryhtiä ja nuorekkuutta. Kiinteyttävä hoitovaikutus perustuu glykolihapon ihoa uudistaviin ominaisuuksiin sekä elastiinin tuotantoa stimuloiviin peptideihin (ESP). Hoidon jälkeen iho on kiinteä ja uudistunut. 

Kirkastava VITAFORCE C

115,00 €

Energisoiva C-vitamiinihoito saa väsyneen ihon säteilemään ja tasoittaa ihon pieniä epätasaisuuksia ja pigmenttivirheitä. C-vitamiini on hoidossa läsnä alusta alkaen. Iho puhdistetaan kirkastavalla puhdistuspuuterilla, stimuloiva kuorinta kuorii mekaanisesti ja kemiallisesti paljastaen raikkaan ja hehkuvan ihon. Virkistävä C-vitamiinipitoinen geelihieronta parantaa ihon hapensaantia. Energiaa antavan hoidon kruunaa kohottava okluusionaamio. 

Rauhoittava PRO IMMUNE

109,00 €

Pro Immune -kasvohoito palauttaa ärtyneen ja herkistyneen ihon immuniteettisuojan, sekä vahvistaa ihon vastustuskykyä. Pro-Immune seerumi auttaa ylläpitämään ihon immuniteettijärjestelmän stabiliteettia, kun taas Anti-Pollution voide suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä. Hoidon viimeistelee okluusionaamio, jonka tyrnistä ja goji-marjoista saatava uute lieventää ihon stressiä sekä lisää sen luonnollista puolustusta. Kun tuotteiden hoitovaikutus yhdistetään, luodaan iholle ainutlaatuinen suojatila joka ylläpitää ihon hyvän olon tunnetta ja pehmeyttä. 

Silottava HYALURON BOOST

115,00 €

Hyaluron Boost -kasvohoito poistaa kuivuuden ja kiristyksen tunteen. Aha-hapot ja hyaluronihappo sitovat ihoon kosteutta ja hoidon jälkeen posket ovat pehmeät ja olo virkistynyt! Aha-happokuorinta poistaa ihon pinnalta kiristävän ja hilseilevän ihosolukon, sitoo ihoon kosteutta tasoittaen kosteusköyhyydestä johtuvia juonteita. Ylellinen viiilentävä bioselluloosanaamio edesauttaa Hyaluron Fluid-tehoampullin imeytymistä ihon syvimpiin kerroksiin. Hoito päättyy hemmottelevaan ja pehmittävään hierontaan. 

Raikastava ja puhdistava DETOX

112,00 €

Ihoa keventävän erikoishoidon vaikutus näkyy ja tuntuu! Voimalliset vaikuttavat aineosat kuten AHA- ja salisyylihapot, aktiivihiili, kasviuutteet sekä C- ja E-vitamiini saavat ihon kirkastumaan ja hengittämään. Mielenkiintoiset erikoistuotteet, sekä sivellin- ja tikkuhieronnat antavat erikoishoidolle uutta ulottuvuutta. Puhdistava erikoihoito sopii kaikille ihotyypeille, ihon erityispiirteet huomioidaan täydentävissä tuotevalinnoissa. Black Detox Bubble -erikoisnaamio on orgaanista selluloosakangasta ja sisältää voimallisia aktiiviaineita kuten aktiivihiiltä, sitruunahappoa, pomeranssin kukkaisvettä ja erilaisia ihoa helliviä kasviuutteita. Iholle levitettynä naamio kuplii ja kihelmöi.

Puhdistava HEALING EARTH

105,00 €

Jokainen iho kaipaa puhdistavaa syvähoitoa silloin tällöin. Healing Earth -erikoiskasvohoito poistaa ihosta ylimääräistä talia, rauhoittaa näppyjä ja täyttää ihon kaunistavalla kosteudella! Entsymaattinen ja mekaaninen kaksoiskuorinta pehmittää ihon pintaa ja edesauttaa kuona-aineiden poistumista. Puhdistava ja kosteuttava kaksoisnaamio saa ihon säteilemään kirkkaana ja raikkaana. Oliivinlehtiuute ja kiinalainen valkosavi tasapainottavat talineritystä ja poistavat ihon pinnalta ylimääräistä talia. Imperata Cylindrica -juuriuute täyttää ihon kosteusvarastot.