MESOTERAPIA -Lift Meso Consept

Mesoterapia-hoito on yksi tehokkaimmista kasvojen ihon laatua kokonaisvaltaisesti parantavista, kosteuttavista ja vanhenemismuutoksia hidastavista menetelmistä.

Mesoterapia

  • stimuloi kollageenin tuotantoa
  • stimuloi elastiinikuitujen muodostumista
  • stimuloi ihon uudistumista
  • kiinteyttää
  • tasoittaa ryppyjä
  • parantaa ihon sävyä.

Lift MESO Concept -mesoterapiahoito on uusi hoitomuoto jolla aktivoidaan ihon uudistumista ja nuorentumista eri ihoalueille. Hoito koostuu Lift MESO mesoterapiahoidosta ja kotihoitotuotteista. Asiakkaan kotihoito tukee hoitolassa tehdyn hoidon vaikutusta.

Lift MESO hoidossa ihoon tehdään pieniä mikro-aukkoja ja näin optimoidaan aktiivisten ainesosien vieminen syvälle ihokudokseen -juuri sinne missä se vaikuttaa parhaiten. Aktiiviset ainesosat stimuloivat solujen aineenvaihduntaa ja edistävät ihon uusiutumista. Ne ravitsevat, kosteuttavat ja muodostavat uusia kollageeni- ja elastaanikuituja ihokudokseen.

Lift MESO consept hoidoilla voidaan käsitellä mm. kasvot, kaula ja rintakehä. Ennen neulauskäsittelyä  iholle tehdään 10% Glykolihappokuorinta jonka pH on 1,9. Kuorinta poistaa iholta kuolleita ihosoluja ja stimuloi aineenvaihduntaa, sekä vahvistaa ihoa. Halutessa iholle voidaan levittää hoidon lopussa rauhoittava Anti Wrinkle-naamio, joka poistaa iholta mahdollista punoitusta ja nipistelyä.

Hoidossa käytettävät seerumit:

Tissucare

Korkealaatuinen Intensiivi seerumi, joka vahvistaa ja tukee ihokudoksen rakennetta. Tissucare tuote on suunniteltu Lift Meso consept mesoterapia neulausta varten. Pieni molekyylinen hyaluronhappo viedään syvälle kudokseen josta se täyttää ihoa sisältäpäin.

Trophocare

Käynnistää kollageenin tuotantoa ja vähentää ryppyjä. Yhdistelmä hyaluronihappoa ja aktiivisia ainesosia vahvistaa ja tukee ihokudoksen rakennetta. Genisteiini ja diosgeni käynnistää solujen jakautumis prosessin. Matrixyl, kollageeni boosteri käynnistää Kollageeni I, II, III ja IV tuotannon ihossa. Agiriline ja Synake (”luonnon botox:it”) rentouttavat kasvojen lihaksia ja siloittavat ryppyjä. Lisäksi Spilanthol taistelee uusia ryppyjä vastaan.

 Anti-age hinnasto