LVL- ripsien kestotaivutus

Yhdellä käsittelyllä saat omiin ripsiin pituutta, volyymia ja kohotusta.

Lyhenne LVL tulee sanoista, jotka kuvaavat erinomaisesti LVL- hoidon lopputulosta

  • lenght, pituus
  • volume, volyymi
  • lift, kohotus.

On olemassa kolme tapaa tehdä ripsien kestotaivutusta/ripsipermanenttia:

  • rulla-, klipsi ja silikonityynytekniikka. LVL-tekniikassa käytetään silikonityynyjä jolloin ripset taipuvat kauniisti koko matkalta, eikä riskiä latvojen kihartumisesta ole.

Ripset todella vaikuttavat pidemmiltä ja taipuvat kauniisti ylöspäin! Suosittelemme LVL- hoitoa kaikille, jotka käyttävät päivittäin ripsientaivutinta ja/tai maskaraa, ja kaikille jotka haluavat omiin ripsiin näyttävyyttä ilman ripsienpidennyksiä. Hoito itsessään kestää noin tunnin ja huolto suositellaan tehtäväksi 6-8 viikon välein.

Huomioitavaa!

Tulethan hoitoon ilman ilman piilolinssejä. Ripsiä ei saa kastella 24h käsittelyn jälkeen, koska se voi heikentää lopputuloksen kestoa.

Hinnasto

Kulmien laminointi BROW LIFT

Kulmien laminointi tarkoittaa kulmien pitkäkestoista muotoilua, jossa kulmakarvat asetellaan siten, että ne näyttävät mahdollisimman siisteiltä ja tuuheilta. Hoito toteutetaan LVL Noveau Lash-tuotteilla, jotka soveltuvat paitsi ripsien kestotaivutukseen myös kulmien pitkäkestoiseen muotoiluun. Kulmakarvojen kestomuotoilupalveluun kuuluu olennaisena osana myös kulmien värjäys ja muotoilu sokeroimalla.

Brow Lift -hoito sopii kaikille, jotka haluavat kulmiinsa kaunista muotoa ja luonnollista tuuheuden tuntua. Hoidon jälkeen kulmat on helppo harjata haluttuun muotoon. Kulmien laminointi sopii erinomaisesti myös henkilöille, joiden kulmakarvat ovat luonnostaan ohuet, epäsymmetriset tai eivät pysy nätissä muodossa. Käsittely kestää kulmissa jopa 4-6 viikkoa. Hoidon jälkeen kulmia ei saa kastella 24 tuntiin.

Hinnasto