Karvanpoisto sokeroimalla

Helmi IHANA vartalosokeri

Vartalosokeroinnilla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho. Sokerointi sopii kaikenlaisille karvoille ja ihoille.

 • sokeri on 100% luonnontuote, eikä sitä ole testattu eläimiin
 • sokeroinnilla karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään
 • sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi on turvallista poistaa karvat myös intiimialueilta

Huomioi sokerointia ennen

 • ihoa ei saa kuoria päivää ennen, hoitopäivänä, eikä sen jälkeisenä päivänä!
 • karvoja ei saa sheivata kahteen viikkoon ennen sokerointia
 • tule sokerointiin suihkun raikkaana, älä laita voidetta ennen sokerointia
 • palanutta ihoa ei voi sokeroida

Hoidon jälkeen

 • vältä saunaa, urheilua, solariumia ja uintia 12 tuntia
 • vältä deodoranttia ja meikkiä 12 tuntia
 • suojaa iho hoitopäivän ja seuraavan päivän ajan auringolta
 • kuori ja kosteuta ihoa säännöllisesti, näin vältät sisäänkasvaneet karvat.

Mitä on sokerointi? Miten karvat vähenevät? Sisäänkasvaneet karvat!

Kun ihoa sokeroidaan säännöllisesti karvat alkavat ohentua ja lopulta eivät enää jaksa kasvaa. Jotta karvan kasvu saataisiin mahdollisimman pian loppumaan tulisi sokerointi tehdä kolmen-neljän viikon välein, koska silloin karva on vielä karvatupen pohjalla kiinni. Kiskaistaesa karva pois karvatupen pohjalta, tuppi vaurioituu samalla hieman. Kun karva poistetaan niin että se on edelleen kiinni karvatupen pohjalla, tuppi heikkenee kerta kerran jälkeen.

Sisäänkasvaneita karvoja syntyy kun ihon pinta on kuiva ja siinä on paksu kerros kuollutta ihosolukkoa, jolloin karva ei pysty raivaamaan tietään tämän kerroksen läpi ihon pinnalle. Myös karvojen oheneminen voi vaikeuttaa karvojen pääsyä ihon pinnalle. Tähän auttaa hyvä kotihoito, eli kuorinta kuivaharjauskintaalla 1-2 kertaa viikossa ja kosteutus Raikkaalla vartalovoiteella aina suihkun jälkeen.

Vartalovoiteen raaka-aineilla on iso merkitys, eli voiteessa on oltava kosteuttavia ainesosia pehmentävien lisäksi. Öljyt ovat hyviä pehmentämään ihoa, mutta ne eivät sido lisää kosteutta iholle. Helmi sarjan Raikkaassa vartalovoiteessa on runsaasti aloe veraa, joka sitoo itseensä todella paljon kosteutta. Lisäksi se sisältää pehmentäviä öljyjä ja B3, B6, C ja E-vitamiineja, jotka vahvistavat ihoa ja auttavat sitä toimimaan normaalisti. Lisäksi siinä on eukalyptusta, joka puhdistaa ja rauhoittaa ihoa tehokkaasti.

Jos sisäänkasvanut karva on päässyt tulehtumaan esim bikini- tai brassialueella, voi näppyihin käyttää Depileven Intime Follisania, tai pfb vanish-tuotetta. Kyseessä on tuotteet jotka sisältävät  mm. salisyylihappoa. Salisyylihapolla on kuoriva vaikutus ja sillä tiedetään olevan myös tulehduksia hillitseviä ominaisuuksia.

Muista kotihoidon tärkeys!

Onnistunut sisäänkasvaneiden karvojen hoito on aina yhteistyötä. Ilman kunnon kotihoitoa se ei onnistu. Kotihoitotuotteet saatavilla hoitolalta. Keskustele juuri sinulle sopivasta kotihoitorutiinista sinua hoitavan kosmetologin kanssa.

Hinnasto

Salt Smoothie – vartalokuorinta

Helppo valmis sekoitus Kuolleen meren suolaa ja kosteuttavia hoitavia öljyjä. Salt Smoothie kirkastaa ihon, auttaa pääsemään eroon epäpuhtauksista, sisäänkasvaneista karvoista ja poistaa kuolleet ihosolut jättäen ihon pehmeäksi.

Käyttö:

Levitä kuivalle iholle ja hiero pyörivin liikkein 2-3 minuuttia. Älä huuhtele. Kostuta kädet lämpimällä vedellä ja jatka hieromista kunnes suola on liuennut ja imeytynyt ihoon. Kuivaa iho pyyhkeellä.

INCI:

Aqua (Water), Magnesium Chloride, Potassium Chloride, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Sodium Chloride, Glyceryl Stearate SE, Gluconolactone (and) Sodium Benzoate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract, Hydroxyethylcellulose, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract

Varaa aika

pfb vanish – Hyvästit sisäänkasvaneille karvoille!

pfb vanish on ainutlaatuinen, elegantti roll-on –geeli, joka on kehitetty ehkäisemään sisäänkasvaneita karvoja, joita muodostuu usein sheivauksen, vahauksen, nyppimisen, sokeroinnin tai epilaattorilla tehdyn karvanpoiston seurauksena. Toiset saavat sisäänkasvaneita karvoja, sheivaushaavoja, näppyjä, punoitusta tai turvotusta karvanpoiston jälkeen. Karvat tunkeutuvat karvatuppeen ja kasvavat ihon sisään, jolloin iho reagoi ja alueelle saattaa syntyä aristavia näppyjä. Oireen lääketieteellinen termi on Pseudo Folliculitis Barbae – PFB.

pfb vanish kuorii hellävaraisesti ihosolukkoa ja ‘nostaa’ sisäänkasvaneet karvat ihon pinnalle, jolloin ihon ärsytys, mm. turvotus ja punoitus, häviävät. Tuote toimii tehokkaasti poistaen karvanpoistosta syntyneitä iho-oireita. Tuote on tarkoitettu sekä miehille että naisille.

Tuloksia näet jopa alle 48 tunnissa!

Käyttö:

Käytä kasvoille, kaulalle, kainaloihin, bikinialueelle, rintaan, selkään, sääriin ja reisiin. Nopeimmin tuloksia näet, kun käytät pfb vanishia päivittäin. Käytä pfb vanish tuotetta mielellään aina heti sheivauksen jälkeen. Sokeroinnin ja vahauksen jälkeen aloita käyttö aikaisintaan seuraavana päivänä. Säännöllinen pfb vanishin käyttö ehkäisee tehokkaasti sisäänkasvaneet karvat.

Mikäli ihollasi näkyy sisäänkasvaneita karvoja käytä tuotetta aamuin ja illoin kuivalle iholle, kunnes sisäänkasvaneet karvat nousevat pintaan. Älä pese pois. Tuloksia pitäisi näkyä alle 48 tunnissa. Älä purista sisäänkasvanutta karvaa ulos.

Epilaattorin käyttö:

Käytä pfb vanishia kahtena päivänä ennen epilaattorin käyttöä, jolloin tuote poistaa kuolleen ja kuivan ihosolukon alueelta. pfb vanish vähentää punoitusta sekä ehkäisee karvan sisäänkasvun.

Miehet:

Mikäli ihollasi näkyy sisäänkasvaneita karvoja käytä tuotetta aamuin ja illoin kuivalle iholle, kunnes sisäänkasvaneet karvat nousevat pintaan. Älä pese pois. Käytä ajaessa yksireunaista terää. Kaksi- ja kolmereunaiset terät ajavat karvan liian lyhyeksi, jolloin karva työntyy helposti ihon sisään. Käytä pfb vanishia päivittäin. Kun tuote on kuivunut, voit käyttää iholle kosteusvoidetta tai partavettä.

Pikavinkkejä:

 • Käytä vain puhtaalle, kuivalle iholle
 • Rullaa iholle, älä hiero ihoon
 • Käytä tuotetta kaksi kertaa päivässä; aamuin ja illoin
 • Käytä parranajoon yksireunaista terää
 • Käytä tuotetta 10 päivää ennen sokerointia tai vahausta itsepäisten sisäänkasvaneiden karvojen poistoon

NCI:

    SDA-40B: denaturoitu alkoholi

    Isopropyl alkoholi: Desinfioiva

    Puhdistettu vesi

    Propyleeniglykoli: kosteuttaa ihoa

    Asetyylisalisyylihappo: lievittää kipua ja poistaa tulehdusta

    Glyseriini: pehmentää ja kosteuttaa ihoa, kosteudensäilyttäjä

    Buteeniglykoli: kosteudensäilyttäjä

 

Syklometikoni: liuotin, joka sekoittaa eteeriset öljyt 

Hydroksipropyylisellulosa: sitoja

Kamferiöljy: viilentää ja vähentää tulehdusta

Pajunkuoriuute: lievittää kipua ja poistaa tulehdusta

Salisyylihappo: kuorii luonnollisesti ihoa, vähentää särkyä ja estää tulehduksia

Glykolihappo: kuorii ihoa

Maitohappo: säätää ihon pH-tasapainoa, desinfioiva

Varoitus:

Vältä tuotteen joutumista silmiin ja limakalvoille. Vain ulkoiseen käyttöön. Älä käytä mikäli olet allerginen asetyylisalisyylihapolle.  Pidettävä pois lasten ulottuvilta. Tuotetta ei suositella käytettäväksi raskauden tai imetyksen aikana. Jos haluat käyttää tuotetta raskauden aikana, keskustele asiasta lääkärisi kanssa.

pfb vanish tuotetta ei ole testattu eläimillä.

Varaa aika

pfb ULTRA 

pfb ultra on ainutlaatuisen tehokas kolmivaikutteinen roll-on seerumi , se ehkäisee sisäänkasvaneita karvoja, poistaa sheivausnäppylöitä ja karvanpoistosta aiheutuvia pigmenttiläiskiä.

pfb ULTRA sisältää antioksidanttisia vaikutuksia, ihoa kirkastavia ja suojaavia ominaisuuksia ihon ikääntymistä vastaan.

pfb ULTRA on uutuus joka lisäksi vaalentaa sisääkasvaneista karvoista johtuvia pigmenttiläiskiä. Vaalentava vaikutus perustuu mm. siitakesieni-, lumpeenkukka- ja planktonuutteeseen sekä Cromabrightiin.

pfb ULTRA kuorii hellävaraisesti ihosolukkoa ja ‘nostaa’ sisäänkasvaneet karvat ihon pinnalle, jolloin ihon ärsytys, mm. turvotus ja punoitus, häviävät. Lisäksi pfb ULTRA tasapainottaa tehokkaasti ihon pH:ta. Tarkoitettu sekä kasvoille että vartalolle miehille ja naisille päivittäiseen käyttöön.

Täydellinen tuote myös pigmenttitummentumille, jota voi käyttää:

 • Reisien sisäosiin ja bikinialueille
 • Kainaloihin
 • Leukaan
 • Niskaan
 • Kaikille ihotyypeille
 • Ihoa vaalentava vaikutus 6-8 viikossa

 

Varaa aika

Estää karvan sisään kasvun, sekä karvanpoistosta aiheutuneiden haavojen, näppyjen, punoituksen ja turvotuksen syntymisen – tuloksia 48 tunnissa.

Varoitus: Vältä tuotteen joutumista silmiin ja limakalvoille. Vain ulkoiseen käyttöön. Älä käytä mikäli olet allerginen asetyylisalisyylihapolle. Pidettävä pois lasten ulottuvilta. Tuotetta ei suositella käytettäväksi raskauden ja imetyksen aikana. Jos haluat käyttää tuotetta raskauden aikana, keskustele asiasta lääkärisi kanssa.

pfb vanish ULTRA -tuotetta ei ole testattu eläimillä.