Spa-hoidot

Face & body HOT STONE, kehoa ja kasvoja lämmittävä hoito

159,00 €

Koko kehoa lämmittävä ja hemmotteleva hoitokokonaisuus, jossa yhdistyvät lämpimillä kivillä tehty rentouttava selän hieronta, sekä ihoa kosteuttava ja kirkastava kasvohoito. Kasvohoidossa iho puhdistetaan ihotyypin mukaisella puhdistustuotteella, kuoritaan kuollut ihosolukko pois lempeällä ihoa lämmittävällä karpalonrakeita sisältävällä kuorinnalla. Iholle imeytetään tehoampulli ja lämmin ihoa kosteuttava naamio. Hoidon kruunaa rentouttava kasvo- ja decolte hieronta. Hoito viimeistellään ihotyypinmukaisilla hoitotuotteilla. 105 min.

Face & body DETOX -selän ja kasvojen hemmotteleva detox hoito

159,00 €

Ihoa kirkastava, puhdistava sekä aineenvaihduntaa tehostava rentouttava DETOX -hemmotteluhoito. Hemmottelevassa hoitokokonaisuudessa saat itsellesi kokonaisvaltaisen puhdistuksen. Hoito aloitetaan selän kuorinnalla, jossa kuollut ihosolukko poistetaan. Kuorinta vilkastuttaa verenkiertoa ja valmistelee ihon vastaanottamaan ihoa kosteuttavan hierontaöljyn rentouttavalla hieronnalla. Hieronnan jälkeen teemme ihoa keventävän kasvohoidon, jonka voimalliset vaikuttavat aineosat kuten AHA- ja salisyylihapot, aktiivihiili, kasviuutteet sekä C- ja E-vitamiini saavat ihon kirkastumaan ja hengittämään. 105 min.

SWEET TEMPTATION -hyvä mieli, pehmoinen vartalon iho

139,00 €

Suklaa todistetusti parantaa mielialaa ja luo hyvän olon -tunnetta. Kaakaopavut sisältävät fenyylietyyliamiinia, joka stimuloi dopamiinin eritystä aivoissa. Dopamiinia kutsutaan myös mielihyvähormoniksi. Jo pelkkä suklaan houkutteleva tuoksu saa meidät rentoutumaan ja rauhoittumaan. Samaan aikaan kaakao vähentää oksidatiivisesta stressistä johtuvia vapaita radikaaleja. Suklaa sisältää polyfenoleita, joilla on antioksidanttinen vaikutus. Polyfenolit auttavat ihoa näyttämään nuorekkaammalta, kiinteämmältä ja terveemmältä. Hoito aloitetaan ihoa tehokkaasti kuorivalla suklaakuorinnalla, joten pääset nauttimaan mielialaakin hemmottelevasta suklaan tuoksusta alusta alkaen. Kaakaopuun uutetta sisältävä kuorinta palauttaa ihon kosteustasapainon, stimuloi mikroverenkiertoa ja suojaa vapailtahappiradikaaleilta. Naamion aikana kasvoille tehdään paineluhieronta ja hoidon päättää ihana kokovartalon rentouttava spa-hieronta. Hoidon jälkeen iho on ihanan pehmeä, rauhallinen ja kosteutettu.  90 min.

YOUTH PERFECTION -hemmottelevaa superfoodia vartalolle

139,00 €

Karpalot ovat oikeita vitamiinipommeja. Marjat sisältävät useita bioaktiivisia aineita, jotka vähentävät vapaita radikaaleja ja suojaavat soluja. Niiden korkeat natrium- fosfori-, kalium- ja E-vitamiinipitoisuudet tekevät niistä erittäin tehokkaita taistelussa ihon ennenaikaista ikääntymistä vastaan. Tuotteet stimuloivat solunjakautumista, ihon pinta tasoittuu ja ihosta tulee nuorekkaamman näköinen. Jo hoidon alussa tunnet hedelmäisen karpalon tuoksun kun vartalo kuoritaan karpalonsiemenöljyä sisältävällä kuorinnalla. Anti-aging vaikutus saadaan karpalonaamiolla joka tehostaa ihon luonnollista uudistumisprosessia, napakoittaen ja pehmittäen ihoa. Naamion aikana kasvoille tehdään paineluhieronta ja hoidon päättää ihana kokovartalon rentouttava spa-hieronta. Hoidon jälkeen iho on ihanan pehmeä, rauhallinen ja kosteutettu. 90 min.

HOT STONE-vartalon kuumakivihieronta

79,00 €

Kuumakivihieronta on lämpimillä kivillä ja öljyllä toteutettava hoitonautinto. Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta. Lämpimät kivet luovuttavat lämpönsä syvälle kudoksiin, joka aikaansaa lihaksen rentoutumisen. Rentoutuneena ja lämpimänä lihas ottaa kivien avulla tehtävän hieronnan helposti vastaan, hoito laukaisee lihasjännityksiä sekä stressiä tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Hot Stone -kuumakivihieronta vauhdittaa laskimoverenkiertoa kohti sydäntä, jolloin väsyneet lihakset rentoutuvat. Hieronta vapauttaa endorfiinia: kiputilat kehossa vähenevät, lihasjännitykset pehmenevät ja mieli rentoutuu. Hieronnan vaikutuksesta ihosolujen uudistuminen nopeutuu, ihon väri paranee ja iho pehmenee. Kuumilla kivillä nostetaan ihon lämpötilaa paikallisesti, jolloin saadaan myös ihon pintakerrosten verenkierto ja aineenvaihdunta vilkastumaan joten myös ylimääräinen neste, turvotus ja kuona-aineet kehossa vähenevät. 90 min.

Rentouttava AROMAHIERONTA

75,00 €

Aromahieronta on rentouttava kokonaisvaltainen hoito, jossa yhdistyvät hieronnan ja eteeristen öljyjen rentouttava vaikutus. Aromahieronnassa korostuu ihmisen kokonaisvaltaisuus, luonnonmukaisuus ja ihmisen omien energioiden vahvistaminen. Aromahieronnalla pyritään luomaan tasapaino kehon, mielen ja tunteiden välille imeyttämällä ihon ja hajuaistin välityksellä hoitavia rentouttavia eteerisiä öljyjä. 60 min.

LEMPEÄ kokovartalohieronta

65,00 €

Lempeä, aineenvaihduntaa kiihdyttävä ja ihoa hoitava kokovartalohieronta. Tämän hieronnan voit maksaa myös e-passilla. 60 min.

Intialainen päähieronta

39,00 €

Hoito tehdään pään, korvien, yläselän, hartioiden, käsivarsien, niskan ja kasvojen alueelle. Hoito on erittäin laaja-alaisesti vaikuttava ja lihaksia rentouttava hoitomuoto. Se toteutetaan juuri tällä hoitomuodolle kehitellyllä tekniikalla. Hoito sisältää hierontaa, sivelyä, painelua, koputusta ja pientä tukistustakin, joilla kaikilla on oma tarkoituksensa. Tämä kaikki tapahtuu rentoutuneena tuolilla istuen. 30 min.