Hot Stone -kuumakivihieronta

– kehoa lämmittävä syvärentoutus!

Kuumakivihieronta on lämpimillä kivillä ja öljyllä toteutettava hoitonautinto. Uskomattoman syvärentouttava, lihasjännityksiä laukaiseva ja energisoiva hoitoelämys, joka antaa kokonaisvaltaisen hyvänolontunteen. Kokonaisuudessaan kuumakivihieronta on siis keholle ihana syvärentoutus joka poistaa hyvin myös stressiä. Hoito sopii erinomaisesti talven kylmeneviin, pimeisiin iltoihin rentouttaen ja lämmittäen kehon sekä mielen.

 Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta. Lämpimät kivet luovuttavat lämpönsä syvälle kudoksiin, joka aikaansaa lihaksen rentoutumisen. Rentoutuneena ja lämpimänä lihas ottaa kivien avulla tehtävän hieronnan helposti vastaan, hoito laukaisee lihasjännityksiä sekä stressiä tehokkaasti, mutta hellävaraisesti.

Hot Stone -kuumakivihieronta vauhdittaa laskimoverenkiertoa kohti sydäntä, jolloin väsyneet lihakset rentoutuvat. Hieronta vapauttaa endorfiinia: kiputilat kehossa vähenevät, lihasjännitykset pehmenevät ja mieli rentoutuu. Hieronnan vaikutuksesta ihosolujen uudistuminen nopeutuu, ihon väri paranee ja iho pehmenee. Kuumilla kivillä nostetaan ihon lämpötilaa paikallisesti, jolloin saadaan myös ihon pintakerrosten verenkierto ja aineenvaihdunta vilkastumaan joten myös ylimääräinen neste, turvotus ja kuona-aineet kehossa vähenevät.

Hoidon jälkeen on hyvä juoda runsaasti vettä ja välttää raskasta liikuntaa.

Kontraindikaatiot, jolloin emme suosittele hoitoa

  • Sairaus (flunssa, kuume yms.)
  • Tarttuva ihotauti
  • Sydänvika
  • Korkea verenpaine
  • Pahanlaatuinen kasvain, tai vahva lääkitys
  • Raskaus

Hinnasto

SWEET TEMPTATION              

-Hyvä mieli, pehmoinen iho! 

Kukapa ei rakastaisi ihanaa suklaan tuoksua, joka välittömästi antaa hyvän olon -tunteen. Kylmällä ilmalla kuppi kuumaa kaakaota, onnellinen makuelämys suklaan sulaessa suussa, hetki jolloin maistat herkullista konvehtia…

Sweet Temptation on ihonhoidon makea houkutus!

Suklaa todistetusti parantaa mielialaa ja luo hyvän olon -tunnetta. Kaakaopavut sisältävät fenyylietyyliamiinia, joka stimuloi dopamiinin eritystä aivoissa. Dopamiinia kutsutaan myös mielihyvähormoniksi.

Jo pelkkä suklaan houkutteleva tuoksu saa meidät rentoutumaan ja rauhoittumaan. Samaan aikaan kaakao vähentää oksidatiivisesta stressistä johtuvia vapaita radikaaleja. Suklaa sisältää polyfenoleita, joilla on antioksidanttinen vaikutus. Polyfenolit auttavat  ihoa näyttämään nuorekkaammalta, kiinteämmältä ja terveemmältä.

Hoito aloitetaan ihoa tehokkaasti kuorivalla suklaakuorinnalla, joten pääset nauttimaan mielialaakin hemmottelevasta suklaan tuoksusta alusta alkaen.  Kaakaopuun uutetta sisältävä kuorinta palauttaa ihon kosteustasapainon, stimuloi mikroverenkiertoa ja suojaa vapailtahappiradikaaleilta. Naamion aikana kasvoille tehdään paineluhieronta ja hoidon päättää ihana kokovartalon rentouttava spa-hieronta. Hoidon jälkeen iho on ihanan pehmeä, rauhallinen ja kosteutettu.

Hinnasto

YOUTH PERFECTION                

-Hemmottelevaa superfoodia vartalolle.

Karpalot ovat uutta superfoodin saralla! Joko myslin tai smoothien joukossa nautittuna näillä pienillä marjoilla saat päivän reippaasti käyntiin. Karpalot kuuluvat mustikan sukuun ja niille ominaista on kirpeä ja hapan maku. Karpalon marjoja arvostetaan ympäri maailmaa niiden parantavien ja terveyttä edistävien vaikutustensa vuoksi.

Superfood, joka uudistaa koko kehoa!

Karpalot ovat oikeita vitamiinipommeja. Marjat sisältävät useita bioaktiivisia aineita, jotka vähentävät vapaita radikaaleja ja suojaavat soluja. Niiden korkeat natrium- fosfori-, kalium- ja E-vitamiinipitoisuudet tekevät niistä erittäin tehokkaita taistelussa ihon ennenaikaista ikääntymistä vastaan.

Tuotteet stimuloivat solunjakautumista, ihon pinta tasoittuu ja ihosta tulee nuorekkaamman näköinen.

Jo hoidon alussa tunnet hedelmäisen karpalon tuoksun kun vartalo kuoritaan karpalonsiemenöljyä sisältävällä kuorinnalla. Anti-aging vaikutus saadaan karpalonaamiolla joka tehostaa ihon luonnollista uudistumisprosessia, napakoittaen ja pehmittäen ihoa. Naamion aikana kasvoille tehdään paineluhieronta ja hoidon päättää ihana kokovartalon rentouttava spa-hieronta. Hoidon jälkeen iho on ihanan pehmeä, rauhallinen ja kosteutettu.

Hinnasto

Face & body HOT STONE, kehoa ja kasvoja lämmittävä spa-hoito

Koko kehoa lämmittävä ja hemmotteleva hoitokokonaisuus, jossa yhdistyvät lämpimillä kivillä tehty rentouttava selän hieronta, sekä ihoa kosteuttava ja kirkastava kasvohoito.

Kasvohoidossa iho puhdistetaan ihotyypin mukaisella puhdistustuotteella, kuoritaan kuollut ihosolukko pois lempeällä ihoa lämmittävällä karpalonrakeita sisältävällä kuorinnalla. Iholle imeytetään tehoampulli ja lämmin ihoa kosteuttava naamio.

Hoidon kruunaa rentouttava kasvo- ja decolte hieronta. Hoito viimeistellään ihotyypinmukaisilla hoitotuotteilla.

Face & body DETOX, selän ja kasvojen detox spa-hoito

Ihoa kirkastava, puhdistava sekä aineenvaihduntaa tehostava rentouttava DETOX -hemmotteluhoito. Hemmottelevassa hoitokokonaisuudessa saat itsellesi kokonaisvaltaisen puhdistuksen koko keholle.

Hoito aloitetaan selän kuorinnalla, jossa kuollut ihosolukko poistetaan. Kuorinta vilkastuttaa verenkiertoa ja valmistelee ihon vastaanottamaan ihoa kosteuttavan hierontaöljyn rentouttavalla hieronnalla.

Hieronnan jälkeen teemme ihoa keventävän kasvohoidon, jonka voimalliset vaikuttavat aineosat kuten AHA- ja salisyylihapot, aktiivihiili, kasviuutteet sekä C- ja E-vitamiini saavat ihon kirkastumaan ja hengittämään.