Tuotteet kotihoitoon

Voit varata nettiajanvarauksesta 15-30 min shoppailuajan tuotteille.

Kasvot

Sakasalaisessa Janssen Cosmetics -kotihoitotuotteissa yhdistyvät farmakologian laatu ja turvallisuus, sekä kosmeettisen ihonhoidon hemmottelevuus. Tuoteformuloiden tehokkuus piilee korkea-laatuisissa ja voimakkaissa aktiiviaineyhdisteissä, jokainen cosmeceutical-hoitotuote onkin pitkällisen tutkimus- ja kehitystyön tulos. Yksilöllisesti suunnitellut kosmetologiset hoidot kauneushoitolassa sekä säännönmukainen ihon kotihoito mahdollistavat ihon, josta olet aina unelmoinut.

Meikit ja siveltimet

Saksalaiset ARTDECO-meikkituotteet ovat olleet jo yli 35 vuotta alan huipulla. ARTDECO-tuotteet saat meikkiasiantuntijoilta kauneushoitoloista. Kansainvälisesti palkitut, helppokäyttöiset meikit ovat ammattilaisten suosikkeja, mutta järkihintaisia jokaiseen meikkipussiin. Värejä voi yhdistellä oman mielen mukaan magneettipohjaisiin meikkirasioihin. ARTDECO-meikeillä teet kestävän ja kauniin meikin alusta loppuun, pohjusteista viimeistelyyn! Poimi mosaiikkirasiaan omat suosikkisi: ARTDECO tarjoaa kätevää muunneltavuutta, ja laajan valikoiman värejä trendien huipulta!

Kaunis meikki syntyy käyttäen laadukkaita tuotteita ja ammattikäyttöön tarkoitettuja siveltimiä. da Vinci -siveltimet valmistetaan käsityönä Saksassa Nürnbergissa: huolellisesti valikoidut materiaalit, ergonomisesti muotoillut siveltimien varret, tarkka käsityön jälki, vuosikymmenten osaaminen sekä tarkasti valvottu tuotanto takaavat laadukkaat ja kestävät siveltimet käyttöösi. Nauti da Vinci laadusta! Runsaasta valikoimastamme löydät siveltimet eri käyttötarkoituksiin. Valikoimassa mm. huulipuna-, luomiväri-, ja häivytyssiveltimiä. Kysy myös ripsiharjoja ja eye liner -siveltimiä sekä upeita meikkivoide-, poskipuna- ja puuterisiveltimiä.

Jalat

Peclavus-jakojenhoitosarjan tuotteita valmistetaan ympäristöystävällisellä tavalla. Tuotteet eivät sisällä synteettisiä hajusteita eikä väriaineita, kemiallisia- tai silikoniöljyjä eikä niiden johdannaisia tai gmo-ainesosia. Peclavus tuotteiden kehityksessä ei ole käytetty eläinkokeita. Peclavus on saksalainen valmistaja.

Kädet ja kynnet

Kädet altistuvat päivittäin erilaisille stressitekijöille: usein toistuva käsienpesu, lämpötilanmuutokset ja muu käsiä, kynsiä ja kynsinauhoja rasittava kulutus aiheuttavat kuivumista ja herkistymistä. Käsien iholla ei juuri lainkaan ole talirauhasia ja se on myös yksi syy, miksi kädet tuntuvat luonnostaan kuivilta.

Janssen Goodnight  Hand Mask pehmittää ja silottaa kädet yön aikana. Täyteläinen tuotekoostumus sisältää glyseriiniä, ureaa ja bisabololia, jotka kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa. Ravitseva naamio hoivaa ja hellii käsien kuivaa ja herkistynyttä ihoa yön aikana ja kädet tuntuvat aamulla pehmeiltä ja hoidetuilta. Yönaamio myös tukee ihon ja kynsinauhojen uudistumisprosesseja ja ennaltaehkäisee kynsinauhojen repeilemistä. Lisäksi sillä on kynsiä vahvistava vaikutus, sillä se sisältää biotiinia joka parantaa kynsien elastisuutta ja antaa niille tervettä kiiltoa.

Vartalo

Lapinnimen Helmi Rauhoittava vartalovoide on nopeasti imeytyvä kevyt voide koko vartalolle. Erinomainen sisäänkasvaneiden karvojen torjuntaan. Voiteessa tuoksuu miedosti eukalyptusöljy, joka rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja ehkäisee tulehduksia. 

Kuorintahanskat ovat  ihon hellävaraiseen kuorintaan tarkoitettu kotihoitotuote. Säännöllinen kuorinta ja kosteutus auttaa ennaltaehkäisemään sisäänkasvaneita karvoja.

pfb vanish on ainutlaatuinen, elegantti roll-on -geeli, joka on kehitetty ehkäisemään sisäänkasvaneita karvoja, joita muodostuu usein sheivauksen, vahauksen, nyppimisen, sokeroinnin tai epilaattorilla tehdyn karvanpoiston seurauksena. Toiset saavat sisäänkasvaneita karvoja, sheivaushaavoja, näppyjä, punoitusta tai turvotusta karvanpoiston jälkeen. Karvat tunkeutuvat karvatuppeen ja kasvavat ihon sisään, jolloin iho reagoi ja alueelle saattaa syntyä aristavia näppyjä. pfb vanish kuorii hellävaraisesti ihosolukkoa ja ‘nostaa’ sisäänkasvaneet karvat ihon pinnalle, jolloin ihon ärsytys, mm. turvotus ja punoitus, häviävät. Tuote toimii tehokkaasti poistaen karvanpoistosta syntyneitä iho-oireita. Tuote on tarkoitettu sekä miehille että naisille. Tuloksia näet jopa alle 48 tunnissa!